Sayfalar

12 Şubat 2012 Pazar

Basurun en etkili tedavi yöntemi nedir?

Basurun en etkili tedavi yöntemi

Basurun en etkili tedavi yöntemi nedir ve basur hastalığından nasıl kurtulabiliriz?
Günlük uygulanan düzenli egzersizlerle basur hemoroid hastalığına engel olmak mümkündür. Aktif olmak, damarlara olan baskıyı azaltır ve basur nedeni olabilecek kabızlığa engel olur.
Uzun süre oturmaktan kaçının. Uzun süre oturmak, basur damarlarına baskı yapar.

Eğer işiniz uzun süre oturmanızı gerektiriyorsa, saatte 5 dakika ofis içinde yürüyerek rektal baskıya engel olabilirsiniz.

Bunlar, basura karşı önlem almakta, basit ama etkili çalışmalardır. Ancak hali hazırda hastalıktan muzdaripseniz, daha fazlasını yapmanız gerekir.
Peki basurun en etkili tedavi yöntemi nedir ve bu basur hastalığından kurtulmanın yolu nedir?

Sizde daha önce basurunuz için birçok tedavi yöntemi denemişsinizdir hiç bir ilaç veya krem ve ameliyat hemoroidi tamamen yok etmez, edemez daha doğrusu. Bunu size muayene olduğunuz doktorlarda söyleyecektir sorarsanız. Onlar sadece semptomları yatıştırır. Bir nevi ağrı kesici gibi. Bir sürü piyasaya sürülmüş ilaç veya kremler var Türkiye´de. Sadece para tuzağı. Dış basur iseniz eğer bir buz koymanız bile ilaçtan daha fazla etkisi olduğunu anlarsınız.Basurun en etkili tedavi yöntemi yaşayan biri olarak size üç adım yöntemini tavsiye edebilirim.

Üç Adım Yöntemi ile sizi şaşırtacak bazı bilgilerle karşılaşacaksınız. Bu bilgiler evinizde kolayca uygulayabileceğiniz ve etkisini 3. günden itibaren göstermeye başlayan yöntemlerdir. Uygulaması kolay ve basittir.
Piyasada yer alan bilgileri incelediğimde ve satılan ilaçları gördüğümde, gönül rahatlığıyla bu kitabı sizlerle paylaşabiliyorum. Ve iddia ediyorum, bir çok krem vb. üründen daha etkili ve kalıcı çözüm sunacaktır.

 Üç Adım Yöntemi ile evde tedavi olun 3 gün içerisinde basurunuzdan kurtulun.Üç Adım Yöntemi ile basurdan kurtulmak için tıklayın

1 yorum:

  1. Hemoroid tedavi edilmezse ileri düzeyde kansızlığa sebep olabilir.Ayrıca enfeksiyon riski de var.

    YanıtlaSil

Bunlarda ilginizi çekebilir